+36(30) 350 20 02 info@koltoztetesbudapesten.hu

Lomtalanítás

Lomtalanítás profiktól

Önnél is sok az évek alatt felhalmozódott lom? Már nem fér be a kocsija a garázsba? A városi lomtalanítás mindig akkor van, amikor nem ér rá? 

Akkor Önnek éppen ránk van szüksége: profi lomtalanító szakemberekre, akik megszabadítják Önt a felgyülemlett holmitól.

Cégünk tisztán, precízen intézi a teljes körű lomtalanítás szolgáltatást.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy a holmik elszállítása után szemét marad az utcán!

Ha a Költöztető Cégünk csapatát választja, biztos lehet benne, hogy

  • olyan szakemberek végzik el a munkát, akik nemcsak a lomokra figyelnek, hanem a környék tisztaságára is
  • tapasztalt szakemberek, sok hasonló munkával a hátuk mögött
  • korrekt árajánlatot adnak, nincsenek utólagos költségek, Ön a végén számlát is kap az elvégzett munkáról

A Költöztető Cégünk több évtizedes lomtalanítás szakmai tapasztalattal rendelkező cég, számtalan elvégzett lomtalanítás munkával és elégedett ügyféllel. Nálunk a fent felsoroltak az alapszolgáltatás részei.

Ugye Önnek is ismerős az, amikor a lomtalanítás után még rengeteg apró szemét marad, amit aztán a tulajdonosnak kell eltakarítania?

Nos, nálunk efféle kellemetlen „meglepetés” nem fogja érni, mi ugyanis tisztán dolgozunk, a munka befejeztével úgy hagyjuk a környezetet, ahogyan hagytuk – illetve rendezettebben és tisztában, lomok nélkül.

Lomtalanítás árak

Előre egyeztetett árakon dolgozunk, ha előre megbeszélünk Önnel egy összeget, biztos lehet benne, hogy pontosan ezt az összeget kell a végén kifizetnie.

Biztos lehet benne, hogy nálunk a pénzéért megbízható, precíz lomtalanítást kap, nem fog csalódni. Mi nem csapjuk be irreálisan alacsony árajánlattal, amit utólag „korrigálunk”!

Ha meg akar szabadulni lomjaitól, a Költöztető Cég csapatát bármikor bizalommal hívhatja, a mi segítségünkkel nem kell megvárnia az évente egyszeri lomtalanítást!

Mi megbízható, ellenőrizhető munkavégzést kínálunk, Önnek nem kell aggódnia sem az otthona épségéért, sem a tisztaságért, sem a rejtett költségekért.

Ha elege van a kellemetlen meglepetésekből és a megbízhatatlan cégekből, a Költöztető Cégünkben megbízhat, nálunk az előre megbeszélt árért megbízható szolgáltatást kap!