+36(30) 350 20 02 info@koltoztetesbudapesten.hu

Nemzetközi költöztetés

A költözés gyakran csupa bonyodalom, aggódás és káosz, még belföldön is. De mi a helyzet, ha külföldre kell költöznie? Sokan erre azt mondják, „Jobb bele sem gondolni!”

A Költöztető Cégünk nem hisz a megoldhatatlan helyzetekben: nálunk országhatároktól függetlenül biztos kezekben lesznek értékei. Tapasztalt és precíz csapatunk arra törekszik, hogy minél gördülékenyebb költözést kínáljon Önnek. A nemzetközi költöztetést sem fogja tortúrának érezni!

Miért válassza a Költöztető Cég csapatát a nemzetközi költözéshez?

  • Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló gárda áll rendelkezésére, sok száz sikeres költözéssel a háta mögött.
  • Munkatársaink pontosan, gyorsan és megbízhatóan dolgoznak
  • Előre egyeztetett és korrekt árakkal dolgozunk, amelyek nem emelkednek meg a költözés során

A nemzetközi költözés a belföldi költözésnél nagyobb feladat, ez azonban nem jelenti azt, hogy Önnek többet is kell aggódnia miatta.

A Költöztető Cég csapata arra törekszik, hogy lehető legkorrektebb, leggyorsabb és legbiztosabb szolgáltatást nyújtsa Önnek.

Biztosan hallott már rémhíreket, amelyekben eltévedt vagy idegen helyen lerobbant költöztető autók, amatőr költöztetők, és a tortúra miatt megemelt árak szerepeltek. Nálunk ezek miatt sem kell aggódnia! Járműveinket rendszeresen karbantartjuk és ellenőriztetjük, így biztos lehet abban, hogy bútorai és értékei nem fognak az autópálya közepén leállt teherautóban órákat vesztegelni.

Évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött munkatársainknak nem okoz gondot a különböző bútorok szét-és összeszerelése, szakszerű szállítása. Minden értéktárgyával úgy bánunk, mintha a sajátjuk lenne, hiszen az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Az évtizedek alatt rengeteg elégedett és visszatérő ügyfelünk lett: szeretnénk, ha Ön is közéjük tartozna.

Arra törekszünk, hogy miénk legyen az egyik legmegbízhatóbb és legkorrektebb szolgáltatás.

Nincsenek rejtett költségeket, amelyeket utólag kell majd kifizetnie. Áraink előre egyeztetett árak, és nem emelkednek sem a költözés során, sem a végén. Biztos lehet benne, hogy a munkavégzés előtt megbeszélt összeget kell majd fizetnie a végén.

Bátran hívjon minket, a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk. A hét minden napján, hétvégén is dolgozunk.

A sokéves tapasztalat, a profi szakemberekből álló csapat és a korrekt munkavégzés garantálja, hogy a nemzetközi költözés nem lesz tortúra az Ön számára!